SERVEI MUNICIPAL DE TRANSPORT PÚBLIC DE LA CIUTAT DE REUS
 

SERVEIS:

Vehicles fins a 7 places més conductor.

Servei de taxi adaptat: Taxis de Reus disposa de vehicles adaptats per a persones amb problemes de mobilitat. Fan el mateix servei que qualsevol altre taxi, funcionen amb taxímetre i han d'aplicar les mateixes tarifes vigents.

Excursions i rutes turístiques: Taxis de Reus, ofereix el servei d'excursions personalitzades per a grups de fins a 7 places en cada vehicle. En aquestes excursions personalitzades, tan solament s'ha de determinar l'itinerari, i els punts d'interès a visitar i nosaltres ens encarregarem de realitzar la ruta més òptima adaptant-se a les necessitats dels clients. Per a aquest tipus de servei és millor posar-se en contacte per ampliar informació de les possibilitats que podem arribar a oferir-los.

Serveis de taxi a empreses. Depenent de la ubicació de l'empresa i del nombre de serveis o destinacions d'aquests, podem ajustar les nostres tarifes a les seves situacions. Possibilitat d'una sola factura, a final de mes i independentment dels serveis realitzats.

Servei de petita paquetería urgent. En cas de lliuraments imprescindibles a fàbriques o centres logistics. Material i recursos sanitaris d'entrega urgent.

Altres serveis: servei de taxi per a casaments, batejos i tot tipus de celebracions. Serveis de taxi per a comiats de solter i festes

INFORMACIÓ TAXIS REUS:
Per a mes informació per a qualsevol dels nostres serveis truqui al teléfon 977.34.18.10 en horari d'oficina (de 8:00h a 14:00h), i fora d'horari d'oficina es pot ficar en contacte amb nosaltres trucant al número 662 90 65 90.

Reserva el teu taxi

+ 34 977 34 50 50 (24h)

Aeroport de Reus

+00 34 659 012 875 (horari comercial)